Setena Jornada de Filosofia de Girona “Imatge, veritat i poder”

Gairebé 500 alumnes de batxillerat de les comarques gironines (concretament dotze Centres educatius de Girona (3), Torroella, Cassà, Vilablareix, Salt, Banyoles, Sant Feliu de Guíxols (2), Anglès i L’Escala) van envair –pacíficament- la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona per celebrar la VII Jornada de Filosofia, on van debatre sobre “Imatge, veritat i poder”. Després de la presentació, els alumnes es van dividir en més de trenta grups per reflexionar sobre el tema proposat per després posar en comú les conclusions a les que van arribar en una sessió conjunta.

La Jornada va acabar amb la conferència del Prof. Xavier Antich “Les imatges i les coses: una reflexió sobre la veritat, el poder i la retòrica visual”.

Aquesta jornada és el fruit d’un treball previ que es fa a tots els instituts que hi participen, fent treballs i debats previs a través d’una plataforma on-line on es comparteixen els materials dels diferents participants. Aquesta jornada filosòfica és una oportunitat pels alumnes de reflexionar sobre un tema que té a veure amb la societat actual, d’expressar les seves opinions i d’entrar en contacte amb la universitat.

Vegeu-ne aquí el programa de la jornada i el recull de premsa.