Fons bibliogràfics

La Càtedra Ferrater Mora destina part dels seus recursos a incrementar els seus fons bibliogràfics, oberts a consulta pública.
 

Fons Càtedra Ferrater Mora

Aquest és un fons format principalment a partir de l’obra de tots els pensadors que han dirigit seminaris a la Càtedra des de la seva creació, que han estat adquirides amb ocasió de les seves visites a la Càtedra i en algun casos donades pels mateixos pensadors. El fons de la Càtedra, a més, conté col·leccions d’obres completes dels principals autors de la història de la filosofia.

Peter Singer a la Càtedra Ferrater Mora

A la fotografia, podem veure Peter Singer al despatx de la Càtedra Ferrater Mora, amb algunes de les seves obres dipositades en aquest Fons.

 

Fons Wittgenstein

Wittgenstein

La Càtedra Ferrater Mora compta amb un fons molt complet de l’obra de Ludwig Wittgenstein. El fons conté l’obra completa de l’autor en diferents edicions i traduccions a diferents llengües, i un bon nombre de títols de bibliografia secundària sobre l’obra de Wittgenstein. També compta amb els Wittgenstein Papers, compilació exhaustiva de tots els escrits de Wittgenstein, publicats o no, en forma de microfilm.