Cicle de conferències "Tres conferències sobre el Progrés"

.Amb aquest cicle, la Càtedra Ferrater Mora va voler tractar el tema del progrés i de com hi poden contribuir la filosofia, la medicina i el pensament clàssic.

Així, el destacat filòsof Xavier Rubert de Ventós va inaugurar aquest cicle el 29 de novembre amb la conferència “Contribueix al progrés la filosofia?”. (Veure recull de premsa)

El 13 de desembre, i amb el títol “Contribueix al progrés la medicina?”, el destacat cardiòleg Ramon Brugada, degà de la Facultat de Medicina de la UdG, va impartir la segona conferència del cicle, on a partir de la seva experiència als Estats Units, va marcar les línies que hauria de seguir la indústria sanitària per contribuir al progrés de la humanitat, línies sovint molt apartades del que és la realitat actual. (Veure recull de premsa)

Finalment, el dia 20 de desembre, va tenir lloc la tercera conferència amb el títol “Contribueix al progrés el pensament clàssic?”, impartida per Joan Manuel del Pozo, professor titular de Filosofia de la Universitat de Girona -on ha estat vicerector de Recerca i Transferència del Coneixement- i membre del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). (Veure recull de premsa)

El cicle va tenir lloc a la Fontana d’Or de Girona. i podeu veure els vídeos de les conferències aquí.