Filosofia coetània. Deu llibres de filosofia del segle XXI per estar al dia

El curs “Filosofia coetània. Deu llibres de filosofia del segle XXI per estar al dia”, organitzat en col·laboració amb la Casa de Cultura de Girona, va tenir lloc del 22 de març al 31 de maig de 2022 i va ser impartit per Alba Padrós i Max Pérez (investigador contractat per la Càtedra Ferrater Mora).

La filosofia no està morta. Avui dia no tan sols continua havent-hi filòsofs, sinó que fins i tot n’hi ha alguns que pensen de manera original. Hi ha grans teories filosòfiques que conviuen amb nosaltres, que ens són coetànies, igual que les passades també van ser-ho dels seus contemporanis. En aquest curs es va procurar no deixar-les passar de llarg i oferir un panorama de la filosofia dels últims vint anys (la filosofia del segle XXI) per estar al dia. Així doncs, a cada sessió es va parlar d’un llibre i del seu autor. En un format tradicional, sens dubte, però amb una diferència important: gairebé tots els filòsofs de qui van parlar són ben vius, igual que les seves idees.

Podeu escoltar les sessions del cicle de Filosofia coetània en podcast: capítols d’una hora per estar al dia de la filosofia d’avui!