Simposi "La idea de la societat civil en Hegel"

La Càtedra va co-organitzar aquest simposi juntament amb la Internationale Gesellschaft Hegel-Marx für dialektisches Denken (Associació Internacional Hegel-Marx), i que va comptar amb  la col·laboració del prestigiós Istituto Italiano per gli Studi Filosofici (Napoli) i del Departament de Filologia i Filosofia de la UdG. El Simposi va tenir lloc els dies 5, 6 i 7 de setembre del 2002 a la Facultat de Lletres de la UdG.

El Simposi va comptar amb la participació de Domenico Losurdo (Universitat d’Urbino), Félix Duque (Universidad Autónoma de Madrid), Bernard Bourgeois (Universitat de la Sorbona de París), André Tosel (Universitat de Niça), Gabriel Amengual (Universitat de les Illes Balears), José Barata-Moura (Lisboa), András Gedö (Budapest), Jörg Zimmer (Universitat de Girona), Roberto Finelli (Universidad de Bari), Stefano Azzarà (Urbino) i Mario Cingoli (Universitat de Milano-Bicocca), tal com podreu veure en el programa adjunt.

Les actes del Simposi van sortir publicades amb el títol Die Idee der bürgerlichen Gesellschaft: Hegel und die Folgen, a Documenta Universitaria, Girona, 2006.