Homenatge a Josep-Maria Terricabras

Des de la Càtedra Ferrater Mora es va coordinar la Comissió d’homenatge  a Josep-Maria Terricabras amb motiu de la seva jubilació com a Professor de la Universitat de Girona, on ha passat a ser-ne professor emèrit.

El dijous, 17 de novembre (Dia Internacional de la Filosofia) va tenir lloc l’acte on Josep Maria Terricabras va pronunciar la seva lectio ultima amb el títol “Tot és provisional” a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. També van intervenir en l’acte el Dr. Sergi Bonet (Rector de la UdG), el Dr. Josep Lluís Prades (Director del Departament de Filosofia) i el Dr. Josep Gordi (Degà de la Facultat de Lletres), que van lloar la trajectòria personal i professional del Dr. Terricabras.

Durant l’acte es va fer lliurament, per part de Joan Pagès, coordinador dels Estudis de Filosofia, del llibre d’homenatge a Terricabras Cogitare aude, així com del dibuix original que il·lustra la portada del llibre pel seu autor, l’artista Perejaume. El llibre, coordinat des de la Càtedra Ferrater Mora, recull una miscel·lània de textos de 48 autors que han tingut incidència en la trajectòria vital i professional del Prof. Terricabras.

Vegeu-ne aquí el recull de premsa de l’acte i l’entrevista que el Punt Avui va fer-li i també el vídeo de l’acte.