Call for Papers Simposi Maria Aurèlia Capmany

En els últims quinze anys la Càtedra Ferrater Mora ha organitzat un simposi anual sobre l’obra i la figura d’un pensador o intel·lectual destacat de la història catalana moderna.  Enguany volem dedicar un Simposi Trias a l’obra i a la figura de MARIA AURÈLIA CAPMANY (Barcelona, 1918-1991), novel·lista, dramaturga, política i assagista barcelonina. La nostra intenció és aprofitar que aquest 2018 es commemora el centenari del seu naixement per afegir-nos a l’Any Maria Aurèlia Capmany i abordar la importància del personatge i la rellevància del seu pensament.

El simposi tindrà lloc a Barcelona els dies 8 i 9 de novembre del 2018 (Institut d’Estudis Catalans / Ateneu Barcelonès).

En aquest sentit, em plau fer-vos saber que s’ha obert el període de presentació de comunicacions al Simposi. El termini de presentació -2a crida- de les propostes és el 15 de setembre de 2018. A principis de setembre el comitè científic del simposi comunicarà als interessats l’acceptació o no de la proposta. Extensió de la proposta: 2 pàgines màxim. Cal enviar-la a l’adreça dir.cfm@udg.edu