Trias Galetes-Biscuits i la Càtedra signen un conveni de col·laboració

La Càtedra Ferrater Mora i l’empresa Trias Galetes-Biscuits SA han signat un conveni de col·laboració en el camp de la creació i difusió del pensament contemporani a través de les activitats que organitza la Càtedra Ferrater Mora. Així, Trias Galetes-Biscuits SA esdevé, a partir d’ara, entitat patrocinadora de la nostra Càtedra.

En reconeixement al suport de Trias Galetes – Biscuits SA, els simposis sobre pensadors catalans que la Càtedra Ferrater Mora ha organitzat fins ara passaran a anomenar-se “Simposis Trias”. El primer Simposi Trias tindrà lloc els propers dies 23 i 24 de novembre, a Vic, i estarà dedicat a la figura i l’obra de Jaume Balmes.

El conveni constitueix una mostra de la col·laboració que hi ha entre la Universitat de Girona i el món empresarial. Així mateix, la contribució que farà Trias Galetes-Biscuits SA a la Càtedra Ferrater Mora “és una demostració que des del món empresarial pot haver-hi –i, de fet, ja hi ha– una sensibilitat especial per la cultura catalana i, en aquest cas, sobretot, per la filosofia feta al nostre país”, segons el director de la càtedra, Joan Vergés.

El rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, ha afirmat que “aquest acord té molt valor perquè posa en contacte una empresa amb l’àmbit humanístic”. En nom de l’empresa, Joaquim Trias ha ressaltat els sentiments de “gran satisfacció, honor i goig de poder col·laborar en la difusió del pensament crític”.